Khalek - Anubisov Sin

Kažu vam da Zrakoplovstvo već 10 godina šalje timove na druge planete uz pomoć izvanzemaljske naprave poznate kao zvjezdana vrata? Mora da se šale... Zakoračite i vi kroz Crogate.

Moderators: B'Pol, -fallen-one-

Forum rules
Obavezno pročitajte pravila foruma!

Khalek - Anubisov Sin

Postby captain on 26.04.2010., 19:00

Dal sam to samo ja ili ima jos ljudi koji misle da je tog lika ko negativca trebalo zadrzat barem jos jednu ili dvije epizode jer bi tako sva ta ori prica koja se zbila na kraju serije bila jos malo napetija ...i ne samo to ..goauldi koliko god bili isforsirani su jako zanimljivi a skoro ascendani covik sa goauldskim genetskim pamcenjem je nesto novo ..isto ko sta su bili kull wariori ili ko sta je bia i sam anubis kad je tek dosa u seriju :D

Nakon sta su otpisali harcesise odmah na pocetku ..ovo je mislim greska ..jednostavno terminator ostrog uma je zanimljiviji od priora koji su samo mocne marionete ..pitanje je zapravo jednostavno ..slazete li se s time kako je zavrsilo ili bi vi zadrzali khaleka malo duze ..cak mozda i ko neprijatelja u nekoj novoj seriji >:)
Alo Alo This is red dwarf calling Night Hawk to tell you that only fools and horses work on bing bang theory :D
captain
Veteran
Veteran

Re: Khalek - Anubisov Sin

Postby Jolinar on 29.04.2010., 19:27

Da, malo je bedasto kaj su ga ubili, bio bi im dobar neprijatelj, al kaj ćeš?
Baš me strašio čovjek :D
Crichton: Boy, was Spielberg ever wrong. Close Encounters my ass.
Jolinar
Intermediate
Intermediate

Return to Stargate