Evo jedno pitanjce s obzirom da je dosta prošlo od prve dvije sezone, pa me zanima, da li ste preboljeli Rose kao prvu Doktorovu suputnicu u novije vrijeme (i za većinu nas prvu općenito)?Da
da li vam nedostaje?Ne
da li vam je i dalje zakon kao i prije? =| Donna je zakon, Rose je, meh
ili ste totalno flegma po pitanju njenih povrataka?jesam flegma zato jer me ne "nervira" njeno konstanto vracanje, nego njeno konstantno vracanje bez ikakvog objasnjenja (kao u Midnight, Turn Left, i SE/JE)
Midnigh - how the hell did she appear on that screen?
Turn Left - sto je ona trebala da upozori Donnu za Bad Wolf kad je nakon toga bilo ispisanom na svakom cosku? I sta je uopste predstavljalo to Bad Wolf?
SE/JE - nesto je objasnjeno kao da pucaju Veze izmedju paralelnih svemira (AGAIN!!?)
jedino objasnjenje koje je RTD ponudio je da "audience seems to like her, and she attracts more viewers to the show" :wtf:
uoipste ne bih zeljela da je vidim u ovom finalu, zato jer jednostavno ne vidim kako bi to bilo objasnjeno, ali se cini da cemo je vidjeti kao mladju Rose, a i to mi nije jasno, jer, zar onda ne bi ona trebala kad se Doctor regenerira u 10th biti kao "Oh, you're that dude"
anyway, Rose - bleh, Martha - okay, prilicno pametna i zna sta radi, Donna - prekul, Amy -

OMG